A-Sport A/S - Sweden

Om A-Sport A/S

A-Sport är totalleverantören av sport-, tränings- och aktivitetsutrustning för danska klubbar, skolor och institutionella föreningar. Vi befinner oss mitt i Jylland, närmare bestämt i Skive. Vi är alla engagerade medarbetare som alla gör sitt bästa för att hjälpa och ge råd till skolor, institutioner och till den danska idrottsmarknaden. A-Sport täcker hela Danmark med väletablerade försäljningskonsulter, som alla bor centralt i sitt område.

Vårt produktsortiment omfattar allt som behövs för träning, motion, idrottsutbildning, aktivt lärande och lek, pedagogiskt och pulshöjande aktiviteter, samt utrustning för idrottshallar, träningsbanor och arenor m.m. Vi fokuserar på att erbjuda de bästa produkterna till det bästa priset och alltid ha en bra service till våra kunder.

Du möter många professionella medarbetare på A-Sport. Vi är ett team som erbjuder allt som behövs för att ge effektiv rådgivning och vägledning baserad på förtroende och engagemang. Vi erbjuder ambitiösa råd som ger den bästa lösningen för varje kund, samt utvecklar och tar fram lösningar som bygger på dina värderingar och behov.

Vi har rätt kunskap att driva kompetent och säker e-handel och har kombinerat denna kunskap med många års erfarenhet och passion inom idrotten. Medarbetarna arbetar som ett team som alltid är redo att ge våra kunder den allra bästa servicen. Om du behöver råd och vägledning kan du hitta din lokala A-Sport konsult här eller ringa oss på kontoret på 0045 97510717

Nedan hittar du returadressen och våra öppettider.

A-Sport A/S
Katkjærvej 8
7800 Skive
Danmark
Tlf.: 0045 97510717
info@a-sport.se

Våra öppetider:
Måndag - Torsdag kl. 08.00 - 16.00
Fredag kl. 08.00 - 15.00

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK accepterar du användningen av cookies.